Rusling med hund (Ninja) og i-Phone (Siri)

Jeg skulle så inderlig ønske telefonen min kunne hete Diane, ref. Twin Peaks og Special Agent Dale Coopers diktafon. «Hello Diane».

Men så heter den altså dessverre allerede Siri (bittert). Visstnok ingen ting å gjøre med den saken. Når jeg bruker talekommando snakker jeg altså med…Siri. «Hello Siri». Sykt.

For spesielt interesserte: Opptakene Dale Cooper gjorde til Diane under innspillingen er samlet i lydboken «DIANE, the Twin Peaks tapes of Agent Cooper» også tilgjengelig på YouTube.

Min nye fantastiske telefonen er oppsatt med et aldeles utmerket kamera. I tillegg har jeg lastet inn en hel del gøyale app’er som gjør fotograferingen ekstra festelig og fargesprakende. Og som alltid når jeg oppdager noe nytt og spennende, er jeg nødt til riktig å velte meg i det. Overdrive, leke og tøyse og være skikkelig bajas/narr/nisse. Absolutt ingen dyptgripende kunstnerisk verdi her altså, men forferdelig morsomt like vel, testing og lek og bajaserier for å lære hvordan ting fungerer. Kort oppsummert: Lov love fun fun.

Vi går den vanlige runden: opp Bergslia til jordet bak Berg Skole, gjennom Bergskogen til Berg Gård og ned Bergsalleen.

Reklamer