Om vi nå,  i eksperimentets ånd, tar stoltheten i denne kjørlige elegansen (doberman)…

…og krysser den med en barsk, trofast og jovial type (rottweiler)…

…og deretter blander inn litt søt ro og leken husfred, bare for idyllens skyld, (labrador)…

…Hva får vi da?

– NINJA!

 

Vi hentet henne på Hønefoss i går kveld, og derved er kromosombalansen i The House of Borgs gjenopprettet. Vi har igjen nådd det erfaringsmessig mest fungerende balansepunktet, i hunnkjønn: 2 kolli, og hannkjønn: 2 kolli. Totalt: 4 kolli.

Helt objektivt og upartisk observerer jeg analytisk at hun er den vakreste skapningen Vår Herre har blåst liv i. Leken, søt, gøyal og sjarmerende, overraskende rolig og lærenem, nysgjerrig, intelligent og våken, og ikke minst – vakker, vakker, vakker!

Synøve (eks-matmor) har – jøje meg – gjort en storartet jobb. Dette dyret er PERFEKT!

Rottweiler, dobermann og labrador. Oh yeah.

_______________________________________________________________________

Personalia

Fullt navn: Comtessa Ninja de Troya of the Urban Prairies (minst).

Kallenavn: Ninja. Man er da karateutøver. Bruce Lee passet liksom ikke. Langt mindre Chuck Norris.

Fødselsdato: Mars 2010. Ingen vet eksakt. Men hun er ca. fire måneder gammel.

Fødested: Hønefoss/Jevnaker-traktene. I smug bak et bortgjemt hushjørne, i et kort men hektisk øyeblikk av kjødets brusende lyster som ga etter for den strengt forbudte kjærlighet mellom to (la oss kalle en spade for en spade) kjøtere.  Det kan videre ikke utelukkes et innslag av bold revolt, i visshet om at denne paringsakten slett ikke gjenspeilet det moralske verdisettet, den politiske oppfatning, religiøse tilhørighet eller på annen måte ble understøttet av respektives matmor og matfar. (Tvert imot, kan man trygt si).

Men Gud er Gud om matmor og matfar var døde, tingene går sin gang, og det vil helst gå bra til slutt. Vi priser oss lykkelige for dette ulydige sidespranget og lover å elske og ære det lille resultatet i all evighet. Amen.

Reklamer