Ikke les dette hvis du driver med oppdrett av laks

Dr. Borg starter oppdrett av lakselus
til bruk på oppdrettslaks for salg av leppefisk

Først litt info: Leppefisk spiser lakselus. Leppefisk har grisetryne. Leppefisken Grønngylt er blå. Den forsvarer sitt revir. (Hannen bygger reir og pynter). Noen er transvistitter, de ser ut som damer men er menn. De bygger ikke reir for de vet at de ikke får med seg noen dame uansett. De sniker seg i steden med en mann og en dame, mannen tror han får en ekstra dame på kjøpet, men ender opp med å dele farskap i stedet. Andre typer leppefisk er Hemafroditter (sånne som skifter kjønn midtveis i livet)

For en makeløs verden vi lever i…

Forretningside: Oppdrett av leppefisk for salg til lakseoppdrettere, så de kan få bukt med lakselusproblemet. Men det er det sikkert noen som har begynt med allerede, og da er det bare snakk om tid før lakselusen er under kontroll. Da må vi tenke nytt. Vi går ett skritt videre. Vi starter oppdrett av lakselus for salg til leppefiskoppdretterene så de kan drive aktiv spredning og på den måten redde næringen sin ved å holde etterspørselen oppe i markedet. Lurt?

Alle som har badebasseng, akvarium, karpedam, fuglebad, badekar, badestamp, utslagsvask, eller balje kan hive seg på. (Balje er et kult ord. Assosiasjon: Jeg skal på ball! Yeah! Eller: Jeg har fått en medal-yeah!)

Her er to lakselus. Far og sønn. Ganske fint bilde egentlig…

lakselus1